English  

HR Business Partner képzés

Készüljön fel velünk a JÖVŐ HR Business Partner szerepére!

HR Business Partner fejlesztő Program a Grow Csoport senior tanácsadói, Csenterics Zsuzsa (a Level 9 ügyvezetője) közreműködésével.

“Sok éves HR igazgatói tapasztalatom mellett a HR Business Partner kutatásban* való részvételem is megerősített abban, hogy a HR-nek újra kell gondolnia a működését és szerepvállalását ahhoz, hogy a megnövekedett üzleti elvárásokhoz illeszkedő új szervezeti képességek fejlesztésében a HR Business Partnerek sikeresek legyenek. A hazai és nemzetközi tapasztalatok is meggyőztek arról, hogy a HR csak üzleti szemléletben, világos és vonzó értékajánlattal tud magasabb hozzáadott értéket teremteni, melyhez legnagyobb mértékben a HR Business Partnerek tudnak hozzájárulni. Ezért fontos, hogy a kutatásban résztvevőkkel közösen azonosítottuk azokat a kulcskompetenciákat, amelyekre szükségük van az átalakuláshoz. A GROW HR Business Partner Fejlesztő Programban ezekkel a kompetenciákkal foglalkozunk.”

Csenterics Zsuzsa (Level 9, ügyvezető)

*Dr. Bokor Attila, Csenterics Zsuzsa, Echter Edina, Killeen-Kőrös Anikó, Virág Orsolya, 2014

Foglalkoztatja a HR szerepének sikeres átalakítása, fejlesztése?

Avagy:

…hogyan lehetne sikeresebb a vezetőkkel való partneri együttműködésben?

…hogyan tud valódi üzleti hozzáadott értéket teremteni a HR oldaláról?

…mivel kellene és mivel nem kellene foglalkoznia HR Business Partnerként?

…hogyan alakíthatná át sikeresen a HR-t, illetve saját szerepét a nemzetközi trendekhez és a hazai gyakorlatokhoz illeszkedően?

A HR Business Partner képzés hasznos lehet mindazok számára, akik:

 • HR vezetőként szeretnék még tudatosabban előremozdítani a HR üzleti partnerségét és stratégiai szerepvállalását;
 • gyakorló HR Business Partnerként szeretné a szerepét értelmezni, tisztázni és egy következő szintre emelni, ismereteit és készségeit professzionális szintre fejleszteni;
 • olyan HR szakmai képzést keresnek, ami gyakorlati tudást ad, és ahol a saját kihívásaikon dolgozhatnak, szakértői támogatással.

Hogyan biztosítja az eredményeket a GROW HR Business Partner képzés?

Tartalom:

 • A képzésben a résztvevők megismerik a hazai és nemzetközi HR Business Partneri modelleket és a nemzetközi trendeket.
 • Elsajátítják az üzleti, szervezetfejlesztői és változásmenedzsment ismereteket.
 • Begyakorolják a folyamatok, projektek sikeres menedzseléséhez és a vezetőkkel való partneri működéshez szükséges készségeket.

Módszertan:

 •  Koncentráltan dolgozunk a 2 napos tréningeken, olyan témákon, amelyek a leginkább hozzájárulnak a gyors fejlődéshez, a mindennapokban felmerülő saját problémák, helyzetek eredményes megoldásához.
 • A résztvevők elemzik és kidolgozzák a saját szerepük és a csapatuk/szervezetük fejlesztési stratégiáját és akciótervét, amely bemutatásra kerülhet a HR vezető/ügyvezető részére. (Teljes Program elvégzése esetén ehhez tanácsadói támogatást nyújtunk.)
 • Olyan esettanulmányokat ismerhetnek meg, amelyekből a saját helyzetükre is válaszokat találnak.
 • Kiscsoportban, intenzíven dolgozunk, a résztvevők egyéni kérdéseik mentén konzultációt kapnak a képzés szakértő tanácsadóitól.

Mindez egy átfogó blended tanulási folyamat részeként valósul meg, amely nemcsak tréning modulokat, hanem saját esetek egyéni és kiscsoportos feldolgozását, módszertani gyakorlatot és visszajelzést, valamint tanácsadói konzultációt is tartalmaz.

Miért érdemes a Grow HR Business Partner képzését választani?

szofelhohrbp

 • Több mint 20 éves tapasztalat HR tanácsadás területén.
 • Széles tanácsadói tapasztalati háttér, amelyet a képzésbe esettanulmányokon és példákon keresztül csatornázunk be.
 • Képzés – fejlesztési kompetenciákkal rendelkezünk. Tudjuk, hogyan lehet gyorsan, izgalmas folyamatban, a gyakorlatba beleforgatható fejlesztési programot összeállítani, nyílt képzéseink és képzési programjaink (Trénerképző, Integratív Coaching), egyetemi kurzusaink (Budapesti Corvinus Egyetem) évek óta sikerrel futnak.
 • A képzésben együttműködő partnerünk, Csenterics Zsuzsa 20 éves szakmai tapasztalattal, a legmagasabb szintű HR vezetés területéről.

Kiket várunk a GROW HR Business Partner képzésére?

 • Gyakorló HR Business Partnereket,
 • HR vezetőket,
 • HR generalistaként minimum 3-5 év tapasztalattal rendelkezőket.

A képzés trénerei, szakértői:

Csenterics Zsuzsa, Level 9, ügyvezető:
“Személyes elhivatottságot érzek, hogy a HR szervezetek „evolúcióját”, a HR szakemberek tudatos fejlődését, elismertségének növelését elősegítsem tapasztalatom, tudásom átadásával, és tanácsadóként ezt tekintsem jövőbeni szakmai pályafutásom legfőbb céljának. Ez az elhivatottság vezetett abban is, hogy a HR Business Partner kutatásban, mint ötletgazda és kutató részt vegyek.”

Csigás Zoltán, GROW Csoport, tanácsadó, coach:
“A HR „kezében”  különösen erős eszköz a coaching: lehetőséget biztosít arra, hogy a HR ne csak szakértőként, szakmai feladatok minőségi kivitelezőjeként, hanem inspiráló, gondolkodó partnerként kapcsolódjon az üzleti területekhez.”

Váradi Szabó Zsuzsa, GROW Csoport, tanácsadó, tréner
“A HR-rel való együttgondolkodás minősége nagyban befolyásolja a tanácsadói munka sikerét, épp ezért is fontos, hogy közös nyelvet beszéljünk és tanuljunk egymástól, ezáltal még jobb minőségű és profibb partnerei lehessünk a vezetőknek. Ehhez a változások „puha” oldalának menedzselése, a szervezetfejlesztői folyamatszemlélet a közös alapokat jelentik.”

A HR Business Partner képzés felépítése

A képzést a legfrissebb hazai kutatás és a nemzetközi trendek alapján alakítottuk ki, így azokkal a témákkal és készségekkel foglalkozunk, amelyekre a legnagyobb szükség van a sikeres HR szerep transzformációhoz.

hrbp program

A képzés 3 Modulja külön-külön is választható.

A képzés ideje (3 Modulban) 4 hónap.

 

Ha ön HR-es ez a képzésünk is érdekelheti:

 <<Változás menedzsment alapképzés HR-eseknek és vezetőknek>>

 

Technikai részletek:

A program időzítése:

2017. novembertől-2018. februárig

A teljes képzés 10 tréningnapot és további konzultációs alkalmakat tartalmaz.

A képzési napok minden hónapban 2 munkanapot vesznek igénybe.

A képzés moduljai külön-külön is igénybe vehetők, mindhárom modulon való részvétel esetén árkedvezményt adunk!

Kérje a képzés részletes programanyagát (időpontok, szakmai részletek, ár) az alábbi elérhetőségeken:

Vrabecz József
Tel.: +36 70 945-4471
e-mail: vrabecz.jozsef@grow-group.com

GROW_Learning_center_logo

 

 

 

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés