HR Business Partner képzés

Készüljön fel velünk a JÖVŐ HR Business Partner szerepére!

HR Business Partner fejlesztő Program a Grow Csoport senior tanácsadói, Csenterics Zsuzsa (a Level 9 ügyvezetője) és dr. Kupás Tibor, PMP, (a Magyar Projektmenedzsment Szövetség elnökségi tagja) közreműködésével.

“Sok éves HR igazgatói tapasztalatom mellett a HR Business Partner kutatásban* való részvételem is merősített abban, hogy a HR-nek újra kell gondolnia a működését és szerepvállalását ahhoz, hogy a megnövekedett üzleti elvárásokhoz illeszkedő új szervezeti képességek fejlesztésében a HR Business Partnerek sikeresek legyenek. A hazai és nemzetközi tapasztalatok is meggyőztek arról, hogy a HR csak üzleti szemléletben, világos és vonzó értékajánlattal tud magasabb hozzáadott értéket teremteni, melyhez legnagyobb mértékben a HR Business Partnerek tudnak hozzájárulni. Ezért fontos, hogy a kutatásban résztvevőkkel közösen azonosítottuk azokat a kulcskompetenciákat, amelyekre szükségük van az átalakuláshoz. A GROW HR Business Partner Fejlesztő Programban ezekkel a kompetenciákkal foglalkozunk.”

Csenterics Zsuzsa (Level 9, ügyvezető)

*Dr. Bokor Attila, Csenterics Zsuzsa, Echter Edina, Killeen-Kőrös Anikó, Virág Orsolya, 2014

Foglalkoztatja a HR szerepének sikeres átalakítása, fejlesztése?

Avagy:

…hogyan lehetne sikeresebb a vezetőkkel való partneri együttműködésben?

…hogyan tud valódi üzleti hozzáadott értéket teremteni a HR oldaláról?

…mivel kellene és mivel nem kellene foglalkoznia HR Business Partnerként?

…hogyan alakíthatná át sikeresen a HR-t, illetve saját szerepét a nemzetközi trendekhez és a hazai gyakorlatokhoz illeszkedően?

A képzés hasznos lehet mindazok számára, akik:

 • HR vezetőként szeretnék még tudatosabban előremozdítani a HR üzleti partnerségét és stratégiai szerepvállalását;
 • gyakorló HR Business Partnerként szeretné a szerepét értelmezni, tisztázni és egy következő szintre emelni, ismereteit és készségeit professzionális szintre fejleszteni;
 • olyan HR szakmai képzést keresnek, ami gyakorlati tudást ad, és ahol a saját kihívásaikon dolgozhatnak, szakértői támogatással.

A képzés végére a résztvevők:

 • praktikus eszköztárral rendelkeznek a saját szerepük megerősítésére, átalakítására
 • saját készségeiket megismerik és fejlesztik a magas minőségű business partneri működés kialakításához
 • kidolgozott tervvel rendelkeznek a szerepük/HR szervezetük stratégiai transzformációját, evolúciós fejlesztését illetően
 • képesek működésük, szervezeti beágyazottságuk, elfogadottságuk, a vezetőkkel való együttműködésük folyamatos fejlesztésére, megújítására

Hogyan biztosítja ezt a GROW HR Business Partner képzés?

Tartalom:                

 • A képzésben a résztvevők megismerik a hazai és nemzetközi HR Business Partneri modelleket és a nemzetközitrendeket.
 • Elsajátítják az üzleti, szervezetfejlesztői és változásmenedzsment ismereteket.
 • Begyakorolják a folyamatok, projektek sikeres menedzseléséhez és a vezetőkkel való partneri működéshezszükséges készségeket.

Módszertan:

 • Koncentráltan dolgozunk a 2 napos tréningeken, olyan témákon, amelyek a leginkább hozzájárulnak a gyors fejlődéshez, a mindennapokban felmerülő saját problémák, helyzetek eredményes megoldásához.
 • A résztvevők elemzik és kidolgozzák a saját szerepük és a csapatuk/szervezetük fejlesztési stratégiáját és akciótervét, amely bemutatásra kerülhet a HR vezető/ügyvezető részére. (Teljes Program elvégzése esetén ehhez tanácsadói támogatást nyújtunk.)
 • Olyan esettanulmányokat ismerhetnek meg, amelyekből a saját helyzetükre is válaszokat találnak.
 • Kiscsoportban, intenzíven dolgozunk, a résztvevők egyéni kérdéseik mentén konzultációt kapnak a képzés szakértő tanácsadóitól.
 • Mindez egy átfogó blended tanulási folyamat részeként valósul meg, amely nemcsak tréning modulokat, hanem saját esetek egyéni és kiscsoportos feldolgozását, módszertani gyakorlatot és visszajelzést, valamint tanácsadói konzultációt is tartalmaz.

A képzés továbbá tartalmazza:

1)    a Projektmenedzsment blokk 14 órával beszámítható CAPM (Certified Associate in Project Management) minősítésbe;

2)    A teljes programban résztvevőknek 10% kedvezményt nyújtunk a Grow Integratív Coaching képzéséből és ingyenes belépőt a Grow éves szakmai konferenciájára

Miért érdemes a Grow képzését választani?

 • HR BP képzésTöbb mint 20 éves tapasztalat HR tanácsadás területén.
 • Széles tanácsadói tapasztalati háttér, amelyet a képzésbe esettanulmányokon és példákon keresztül csatornázunk be.
 • Képzés – fejlesztési kompetenciákkal rendelkezünk. Tudjuk, hogyan lehet gyorsan, izgalmas folyamatban, a gyakorlatba beleforgatható fejlesztési programot összeállítani, nyílt képzéseink és képzési programjaink (Trénerképző, Integratív Coaching), egyetemi kurzusaink (Budapesti Corvinus Egyetem) évek óta sikerrel futnak.
 • A képzésben együttműködő partnereink, Csenterics Zsuzsa és dr. Kupás Tibor gyakorló szakemberek 20 éves szakmai tapasztalattal, a legmagasabb szintű HR vezetés és projektmenedzsment területéről.

Kiket várunk a képzésre?

 • Gyakorló HR Business Partnereket,
 • HR vezetőket,
 • HR generalistaként minimum 3-5 év tapasztalattal rendelkezőket.

A képzés trénerei, szakértői

Csenterics Zsuzsa, Level 9, ügyvezető
“Személyes elhivatottságot érzek, hogy a HR szervezetek „evolúcióját”, a HR szakemberek tudatos fejlődését, elismertségének növelését elősegítsem tapasztalatom, tudásom átadásával, és tanácsadóként ezt tekintsem jövőbeni szakmai pályafutásom legfőbb céljának. Ez az elhivatottság vezetett abban is, hogy a HR Business Partner kutatásban, mint ötletgazda és kutató részt vegyek.”

Csigás Zoltán, GROW Csoport, tanácsadó, coach:
A HR kezében”  különösen erős eszköz a coaching: lehetőséget biztosít arra, hogy a HR ne csak szakértőként, szakmai feladatok minőségi kivitelezőjeként, hanem inspiráló, gondolkodó partnerként kapcsolódjon az üzleti területekhez.”

dr. Kupás Tibor, PMP, projektmenedzsment tanácsadó (a Magyar Projektmenedzsment Szövetség elnökségi tagja)
“A projektek sikere a legtöbbször azon múlik, hogy a cégen belüli emberi erőforrások milyenek, sikerül-e összerakni a jó csapatot, van-e a projektek végrehajtásához elég minőségi kapacitásunk, és tudjuk-e őket motiválni. Mindezek biztosításában nélkülözhetetlen partner a HR terület”

Váradi Szabó Zsuzsa, GROW Csoport, tanácsadó, tréner
“A HR-rel való együttgondolkodás minősége nagyban befolyásolja a tanácsadói munka sikerét, épp ezért is fontos, hogy közös nyelvet beszéljünk és tanuljunk egymástól, ezáltal még jobb minőségű és profibb partnerei lehessünk a vezetőknek. Ehhez a változások „puha” oldalának menedzselése, a szervezetfejlesztői folyamatszemlélet a közös alapokat jelentik.”

A képzés felépítése

A képzést a legfrissebb hazai kutatás és a nemzetközi trendek alapján alakítottuk ki, így azokkal a témákkal és készségekkel foglalkozunk, amelyekre a legnagyobb szükség van a sikeres HR szerep transzformációhoz.

HRBP_modulok_ABRA_20140625_final

A képzés 3 Modulja külön-külön is választható.

A képzés ideje (3 Modulban) 6 hónap.

Technikai részletek:

A program időzítése:

2014. októbertől – 2015. februárig:

I. Modul: HR Business Partner Szerep
2014. október 10-11.

II. Modul: Szervezetfejlesztés+Változásmenedzsment
2014. november 7-8., 2014. december 12-13.

III. Modul: Partneri hatásgyakorlás+Projektmenedzsment ismeretek
2015. január 23-24., 2015. február 13-14.

A teljes képzés 10 tréningnapot és további konzultációs alkalmakat tartalmaz.

A képzési napok minden hónapban egy péntek és szombati napot vesznek igénybe.

A képzés moduljai külön-külön is igénybe vehetők, mindhárom modulon való részvétel esetén árkedvezményt adunk! 

 

Képzést bemutató nyílt nap: 

A képzés szakmai hátterét személyesen is megismerheti egy nyílt nap keretében, melyről szintén a részletes programanyagban talál bővebb információkat

Kérje a képzés részletes programanyagát (időpontok, szakmai részletek, ár, nyílt nap időpont) az alábbi elérhetőségeken:

Sándor Orsolya
Tel.: +36 1 487-9075
e-mail: sandor.orsolya@grow-group.com