GROW Learning Center

A GROW Learning Center, a GROW nyílt képzési üzletága

Mit kínálunk?

Aktuálisan induló nyílt képzéseket a 2-3 napos készségfejlesztő képzésektől egészen az egy évet átfogó komplex szakmai programokig lehet válogatni képzési kínálatunkból.

Mitől speciális a GROW Learning Center kínálata?

A piacon az egyik legnagyobb szakmai elismertséggel rendelkeznek humán szakembereket fejlesztő szakmai képzéseink.

Miben mások a GROW szakmai programjai mint a piacon megtalálható többi szakmai képzés?

Minden hosszabb szakmai programunknál fő elvként valljuk, hogy saját önismereti fejlődésünk nélkül nem lehet másokat fejleszteni, így erre nagy hangsúlyt helyezünk ezeknél a programoknál.

Több mint 15 éve tartunk Trénerképzést, Coach Képzést és néhány éve sikerrel indítottuk el HR Business Partner képzésünket és Szervezetfejlesztő Tanácsadó képzésünket is. Így nálunk egy helyen megtalálja a humán fejlesztő képzések és tovább fejlesztést biztosító programok teljes körét. Nem ritka, hogy egy-egy szakmai programunk résztvevője akár még további 1 vagy 2 szakmai programunkon is részt vesz, így egy holisztikus több területet átölelő tudással tud kilépni a piacra akár saját tanácsadó, vagy tréning céget alapítva, akár pedig vállalati oldalon belső humán területen dolgozó szakértőként.

Legnépszerűbb szakmai képzéseink:

Szervezetfejlesztő Tanácsadó Képzés

9 hónapos Trénerképző

Integratív Coach Képzés

HR Business Partner Képzés

Kedvezmények korábbi képzés résztvevőinknek

Aki már részt vett a GROW Learning Center korábbi képzésein, jelentős kedvezményben részesül további képzési programokra történő jelentkezéskor. Attól függően, hogy mely szakmai programunkat végezte el, különböző szintű kedvezményeket adunk ügyfeleinknek. Az adott képzésre vonatkozó kedvezményeket a képzés oldalán olvashatja.

Nem találja azt a programot, vagy fejlesztési témát, amire szüksége lenne?

Vegye fel velünk a kapcsolatot és megtaláljuk a megoldást képzési igényeire!

Kapcsolatfelvétel: Vrabecz József (vrabecz.jozsef@grow-group.com, )