GROW EXpressz | PÁLYÁZATI FELHÍVÁS

ex-palyazat-grow-expressz-webre

Pályázati felhívás referencia projektre, a munkavállalói élmény (Employee Experience) fejlesztéséért

A GROW tanácsadóiként hiszünk abban, hogy a munkavállalói élmény javítása érdekében tett erőfeszítések megtérülnek mind a munkaerő megtartás, mind az üzleti eredményesség szempontjából. Érzékeljük ügyfeleink nehézségeit a növekvő fluktuáció, a csökkenő elkötelezettség és a dráguló munkaerő megtartás miatt.

De vajon tényleg ott költjük el a pénzt, ahol az a legnagyobb hatással lesz a munkavállalói élményre? Tudjuk egyáltalán, hogy mire van igénye és szüksége a munkavállalóinknak?

Miközben ezekre a kérdésekre kerestük a választ, megszületett a GROW Employee Experience (EX) koncepció. Összecsomagoltuk 25 év gyakorlatát, a téma iránt legelkötelezettebb tanácsadóink szakértelmét, a témában releváns modelleket és megalkottuk saját, átfogó munkavállalói élmény fejlesztési módszertanunkat.

A GROW EX koncepció célja, hogy szűkítsük a munkavállalók elvárása és tapasztalása közötti szakadékot, így javítva a munkavállalói élményt.

Tudjuk ugyanakkor azt is, hogy a munkavállalói élmény javítása komplex megközelítést, sok erőforrást és hosszú időt vesz igénybe. Kidolgoztuk tehát ennek a koncepciónak a gyorsított verzióját, a GROW EXpressz-t, amelyben rövid idő alatt, koncentrált erőforrással, kézzel fogható eredményeket szállítunk le egy kiválasztott partnerünk számára egy intenzív projekt keretében.

Pályázatunkban keressük azt a vállalati partnert, akivel közösen elindulhat a GROW EXpressz, amely a GROW EX koncepció referencia projektje lesz.

Mit kínálunk?

Az EXpressz referencia projektben részt vevő partnerünkkel közösen az alábbi eredményeket hozzuk létre:

 • EX stratégia alkotás és célmeghatározás: Milyen munkáltatóvá szeretnénk válni?
 • Teljes körű szervezeti EX felmérés, mely során kvantitatív és kvalitatív módszerekkel feltárjuk a munkavállalói élményt leginkább befolyásoló tényezőket: Milyen élmények érik a munkavállalókat? Hol tapasztalható eltérés az elvárásaik és az aktuális megéléseik között?
 • A szervezet EX érettségének a felmérése: Hogyan támogatják a meglévő folyamatok és HR gyakorlatok a munkavállalói élményt?
 • EX diagnózis visszajelzése, fejlesztési irányok kijelölése és priorizálása: Mely területeken szükséges és érdemes fejleszteni a munkavállalói élményt?
 • EX Design: egy kiválasztott fejlesztési területre vonatkozó, teljes körű akció- és implementációs terv kidolgozása az érintettek bevonásával.

 

Mit nyer ezzel a partnerünk?

 • Teljes szervezeti EX problématérképet.
 • Egy teljes folyamat megvalósítását a diagnózistól az implementációig.
 • Gyorssegélyt a legfájóbb EX területen: azonnali eredményeket és leszállított fejlesztést egy kiválasztott fókuszterületen, alacsony szervezeti terhelés mellett.
 • Kész módszertant, mellyel a GROW EXpressz csapat távozása után további EX akciók és beavatkozások is megtervezhetőek.
 • Olyan tudást, szemléletet és fejlesztési koncepciót, amely a munkavállalói életciklus bármely területén továbbvihető a szervezeti erőforrások függvényében.

 

Kit keresünk?

Olyan vállalatok jelentkezését várjuk, akikre igazak az alábbiak:

 • a szervezeti létszám 150 fő felett van;
 • a felsővezetés elkötelezett a munkavállalói élmény javítása mellett, és aktív szponzori szerepet vállal a projekt során;
 • az alapvető HR rendszereket (pl. teljesítmény- és karriermenedzsment, képzés-fejlesztés stb.) működteti;
 • a HR szervezet erőforrást tud dedikálni a projektre 2019 szeptember-október folyamán.

 

Referencia projektünk partnere vállalja az alábbiakat:

 • a sikeres megvalósításhoz szükséges erőforrást a projektre fordítja, mely előzetes becslésünk szerint 7-9 nap;
 • biztosítja a diagnózis megvalósításához szükséges szervezeti feltételeket;
 • lehetővé teszi, hogy a projekt hatását közösen visszamérjük és értelmezzük;
 • közreműködik benne, és nevét adja hozzá, hogy a projektből esettanulmányt készítsünk, melyet a GROW felületein publikálunk.

 

Mibe kerül a jegy a GROW EXpresszére?

ELSŐ UTASUNKNAK A FELÉBE!

A projektben felhasznált 4 millió forint értékű tanácsadói erőforrások felét, tehát 2 millió forint értékű munkánkat ajándékba adjuk.

Tesszük mindezt azért, mert látjuk, hogy ügyfeleink számára egyre nagyobb kihívás a munkatársak megtartása, és szakmai meggyőződésünk szerint a megoldás kulcsa a munkavállalói élmény fejlesztésében rejlik. Hiszünk benne, hogy ez a folyamat valódi értéket teremt. Szenvedélyünk pedig arra sarkall bennünket, hogy minél előbb megmutathassuk koncepciónk eredményességét a gyakorlatban.

 

A GROW EXpressz tanácsadói csapata

sz-veronika

 

Szabó Veronika, a GROW Csoport tanácsadója

 

 

 

sz-eszter

 

Sztrányay Eszter, a GROW Csoport tanácsadója

 

 

 

en-flaghu-flag  A program megvalósítását magyar és angol nyelven egyaránt vállaljuk.

 

 

Felülnél az Expresszre? Az első, félárú jegyet most így tudod megváltani:

 1. Az online regisztráció során a jelentkezők megadják a projekt szempontjából fontos szervezeti adataikat, jellemzőiket.
 2. A kiírásban szereplő feltételek alapján a 3 legalkalmasabbnak ítélt jelentkezővel egy személyes beszélgetés keretében megismerkedünk, felmérjük a pályázók igényeit és bemutatjuk a projektet.
 3. A GROW kiválasztja a referencia projekt együttműködő partnerét, és kölcsönös elköteleződés esetén szerződünk a megvalósításra.
 4. A szerződött partnerrel elkezdődik a projekt részletes megtervezése és megvalósítása.

 

A jelentkezés folyamata

 1. Ha felkeltette érdeklődésed az ajánlatunk, akkor kérd részletesebb programleírásunk Sztrányay Eszter-től, projektcsapatunk tagjától.
 2. Amennyiben a döntésed előtt szeretnél néhány kérdésedre választ kapni, úgy szintén Eszterhez fordulhatsz.
 3. Ha úgy érzed, készen állsz és szívesen felülnél a GROW EXpress-re most kedvezményes áron, akkor töltsd ki az alábbi linken található kérdőívet, mellyel egyben jelentkezel is a pályázatban való részvételre.

 

Az alábbi linkre kattintva jut el a pályázati adatlaphoz:

JELENTKEZES

 

További információ:

Sztrányay Eszter, sztranyay.eszter@grow-group.com ; +36309533256

 

A jelentkezés határideje 2019. szeptember 06.

 

Tervezett projekt ütemezés – avagy mikor indul az EXpressz?

 • Első találkozó a potenciális jelöltekkel és partner kiválasztása: szeptember
 • A jelentkezés lezárását követően szeptember első felében kerül sor a potenciális jelöltekkel az első találkozóra, és ezzel egyidejűleg a végleges partner kiválasztására. Kérünk, hogy tarts szabadon ebben az időszakban szabad idősávot a naptáraitokban a megbeszélésre.
 • A projekt elindulása: október eleje
 • A projektet az előzetes terveink szerint október elején tudjuk elindítani szerződött partnerünkkel való megbeszélés függvényében, ami várhatóan november első felében zárul majd.

 

„Csak 1 hely kiadó? Akkor nem is érdemes jelentkezni…” Dehogynem!

Mi sem akarjuk egyedül hagyni az EX-ükkel küzdő ügyfeleinket, így azon jelentkezők, akik nem kerülnek kiválasztásra, meghívást kapnak a szeptember 20-án, pénteken megrendezésre kerülő EX Workshopunkra, ahol megismerkedhetnek a GROW EX koncepciójával és saját munkavállalóik élményének fejlesztésére vonatkozó hasznos tippekkel és ötletekkel gazdagodhatnak. A workshopon való részvétel csak az időtökbe kerül, másba nem.