GROW BlogFeliratkozás

Grow Csoport konferencia szereplések

  Március elején a MOM Kulturális Központ adott otthont a HVG Könvyvkiadóval közösen szervezett szemináriumnak, melynek címe ‘Hatásgyakorlás Mesterfokon’ volt.  A teltházas szemináriumon elsősorban az értékesítőknek kínáltunk fel olyan ‘insightokat’, melyekkel jelentősen növelhetik értékesítési hatékonyságukat.  A szemináriumot Lénárt Viktor, a Grow Csoport vezérigazgatója és Pataki Katalin, a Grow Csoport Kommunikációs Kompetenciaközpontjának vezetője tartotta.  Mindezt annak […]

 

Hatásgyakorlás tréning Grow Csoport 7Március elején a MOM Kulturális Központ adott otthont a HVG Könvyvkiadóval közösen szervezett szemináriumnak, melynek címe ‘Hatásgyakorlás Mesterfokon’ volt.  A teltházas szemináriumon elsősorban az értékesítőknek kínáltunk fel olyan ‘insightokat’, melyekkel jelentősen növelhetik értékesítési hatékonyságukat.  A szemináriumot Lénárt Viktor, a Grow Csoport vezérigazgatója és Pataki Katalin, a Grow Csoport Kommunikációs Kompetenciaközpontjának vezetője tartotta.  Mindezt annak apropóján, hogy nemrég megjelent a HVG Kiadó gondozásában Robert Cialdini, Steve J. Martin és Noah J. Goldstein ‘Kis lépés, nagy hatás’ c. könyve.

Hatásgyakorlás tréning Grow Csoport 3

Hatásgyakorlás tréning Grow Csoport 2

 

 

 

 

 

 

Témáink voltak:

Mik azok a nagy hatású kis változtatások, újítások, amiket rögtön alkalmazhatunk az üzletszerzésben és a mindennapi kommunikációnkban?

A szemináriumon az értékesítés-pszichológiai kutatások fényében a nagy hatású, ugyanakkor kis költségvonatkozású változtatásokra koncentrálunk.Hatásgyakorlás tréning Grow Csoport 6

  • Hogyan építsünk kapcsolatokat és vásárlói lojalitást?
  • Hogyan szólíthatunk meg valakit, aki rossz tapasztalatokat szerzett, és akinek korábban nem értük el az ingerküszöbét?
  • Hogyan érhetünk el változásokat céges, civil szervezeti vagy akár társadalmi méretekben?
  • Hogyan juttathatunk el egy marketingüzenetet apró változtatások révén az eddigieknél jobb hatékonysággal a célközönségünkhöz?
  • Hogyan növelhetjük a vásárlási hajlandóságot az ajánlatunk átstrukturálásával vagy akár a helyszín megváltoztatásával?

A konferenciát a nagy sikerre való tekintettel 2015. szeptember 16-án megismételtük, melyre szintén több mint 70 fő résztvevő volt kíváncsi.
Információk a konferenciáról a HVG honlapján>>

 

———————————————————————-


Figyelő konferencia Grow Csoport 3
Április 15.-én a Figyelő c. magazin társszervezésében tartott előadást a GROW, a Krauthammer és az Actionlab  az értékesítés jelenéről és jövőjéről.  Több mint 70 értékesítő és sales vezető tudhatott meg többet a Vonzalom alapú értékesítésről, arról, hogy a technika a barátunk vagy ellenségünk a salesben, valamint arra is ránézhettek, vajon van-e sales csapatunkban ‘challenger’ (kihívó) típusú értékesítő.

A Grow Csoport részéről Lénárt Viktor vezérigazgató, a Krauthammer részéről Galambos Ágnes ügyvezető igazgató, míg az ActionLab részéről Vitézy Péter ügyvezető igazgató adott elő egy-egy témakörben, melyek természetesen egymáshoz is kapcsolódtak.

És hogy miről volt szó?

Témakörök voltak:

• ActionLab – Mit tanulhat egy értékesítő egy ismerkedő-művésztől (PUA)? Az unalmas előadások elől menekülő hallgatósághoz hasonlóan a vásárlók is védekező mechanizmusok széles skáláját fejlesztették ki a tipikus értékesítési módszerekkel és a haszonérveléssel szemben. Ami vonzza őket, az annak az értékesítőnek az energiája és személyisége, aki túlmegy az egyszerű eladáson, és élmény vele a tárgyalás.
Figyelő konferencia Grow Csoport 2
• Quota- Actionlab – Gamification, avagy egy társasjáték az értékesítési pipeline folyamat managementben

• Magas megtérülésű software-megoldások a salesben – Új termék-dimenziók, a jövő megoldásai ma, a legjobb megtérülésű modulok. Beszélgetés a számokról, a közeljövő integrált salestámogató rendszereiben rejlő lehetőségekről.

• GROW – A salesszervezetek átlagosan a stratégiai kezdeményezéseikben rejlő haszon 40-60%-át veszítik el. Hány sikertelen rendszerbevezetést láttunk már? Amikor nem egy emberről, hanem egy szervezetről van szó, a dolog hirtelen komplexebbé válik. Lehet ezen az arányon javítani? Igen! Ezen az arányon jelentősen lehet javítani. Azt is elmondjuk, hogyan. 

Figyelő konferencia Grow Csoport 1• Krauthammer – Emberi tényező vagy technológia? Szemtől szembe, vagy digitálisan? A személyes márkánk és ajánlói körünk építésében a közösségi média kulcsszerepet játszik. Nem mindenkinek, mert nem mindegy, hogy hogyan. Ki a mai kor példa értékű értékesítője? A XXI. század egyik sikeres értékesítői típusa a challenger. Miért?

Ha lemaradt, érdemes megnézni aktuális és nagysikerrel futó értékesítési/sales tréningjeink oldalát!