GROW BlogFeliratkozás

Az értékesítés-fejlesztés jelene és jövője

Kedves Partnerünk! Szeretettel meghívjuk Önt a Figyelő áprilisi konferenciájára, melyen a GROW is jelen lesz előadóként. A konferencia címe: „Az értékesítés-fejlesztés jelene és jövője” A rendezvény részletei: Időpont: 2015. április 15., 9.00-14.00-ig, a rendezvény állófogadással zárul. Helyszín: Symbol Étterem és Rendezvényközpont (1036 Budapest, Bécsi út 56.)   Miről is szól ez a konferencia? Jól emlékszünk néhány […]

Grow konferencia.jpg

Kedves Partnerünk!

Szeretettel meghívjuk Önt a Figyelő áprilisi konferenciájára, melyen a GROW is jelen lesz előadóként.

A konferencia címe:

Az értékesítés-fejlesztés jelene és jövője

A rendezvény részletei:

Időpont: 2015. április 15., 9.00-14.00-ig, a rendezvény állófogadással zárul.

Helyszín: Symbol Étterem és Rendezvényközpont (1036 Budapest, Bécsi út 56.)

 

Miről is szól ez a konferencia?

Jól emlékszünk néhány értékesítőre. A többség viszont, valljuk be, könnyen felejthető. Eljött a „nagyon hasonló termékek” ideje. Egyik értékesítő is olyan, mint a másik. Felkészült a termékéből és a saját cégéből. Fejből darálja az USP-ket, egymás után teszi fel a nyitott kérdéseket. Pár óra múlva az ügyfél már nem is emlékszik rá.

 

Ajánlat a programból:

  • GROW Csoport – A salesszervezetek átlagosan a stratégiai kezdeményezéseikben rejlő haszon 40-60%-át veszítik el. Hány sikertelen rendszerbevezetést láttunk már? Amikor nem egy emberről, hanem egy szervezetről van szó, a dolog hirtelen komplexebbé válik. Lehet ezen az arányon javítani? Igen! Ezen az arányon jelentősen lehet javítani. Azt is elmondjuk, hogyan.
  • Krauthammer – Emberi tényező vagy technológia? Szemtől szembe, vagy digitálisan? A személyes márkánk és ajánlói körünk építésében a közösségi média kulcsszerepet játszik. Nem mindenkinek, mert nem mindegy, hogy hogyan. Ki a mai kor példa értékű értékesítője? A XXI. század egyik sikeres értékesítői típusa a challenger. Miért?
  • ActionLab – Mit tanulhat egy értékesítő egy ismerkedő-művésztől (PUA)? Az unalmas előadások elől menekülő hallgatósághoz hasonlóan a vásárlók is védekező mechanizmusok széles skáláját fejlesztették ki a tipikus értékesítési módszerekkel és a haszonérveléssel szemben. Ami vonzza őket, az annak az értékesítőnek az energiája és személyisége, aki túlmegy az egyszerű eladáson, és élmény vele a tárgyalás.
  • Quota – Actionlab - Gamification, avagy egy társasjáték az értékesítési pipeline folyamat managementben
  • Magas megtérülésű software-megoldások a salesben – Új termék-dimenziók, a jövő megoldásai ma, a legjobb megtérülésű modulok. Beszélgetés a számokról, a közeljövő integrált sales-támogató rendszereiben rejlő lehetőségekről.

 

Részvételi díj:

50.000 Ft + áfa/fő. Az ár féléves Figyelő-előfizetést tartalmaz!

Earlybird jelentkezők április 6-ig, valamint Figyelő-előfizetők részére 50%-os kedvezményt biztosítunk!

Jelentkezési szándékát, a hely korlátos befogadóképessége miatt kérjük, mielőbb jelezze az alábbi elérhetőségek valamelyikén:

http://www.figyelo.hu/konferenciak/regisztracio/ vagy e-mailben: konferenciak@figyelo.hu 

Szeretettel várjuk,

GROW Csoport