English  

Enneagram tréning vezetőknek – június

Az Enneagram tréning célja, hogy a résztvevők megismerjék az Enneagram rendszerét, saját karakterüket (vagy felfrissítsék ezen tudásukat), betekintést kapjanak az Enneagram vezetői alkalmazási lehetőségeibe és elkezdjék használni az Enneagramot saját vezetői stílusuk, erősségeik tudatosítására, környezetükkel, csapatukkal való kapcsolatuk jobb megértésére.

A GROW Csoport és stratégiai partnere, a Central European Enneagram Institue (CEEI) közös Enneagram tréninget szervez vezetőknek.

Kiknek szól a Enneagram a vezetésben tréning?
Olyan felsővezetők jelentkezését várjuk, akik szívesen megismerkednének az Enneagram rendszerével (vagy felfrissítenék múltbeli ismereteiket), és akiket érdekel, hogyan tudnak egyre inkább önazonosan, saját erősségeikre alapozottan működni vezetőként, és hogy hogyan használható az Enneagram vezetői csapatuk együttműködésének jobb megértésében, fejlesztésében.

Mi is az Enneagram? Az Enneagram az emberiség ősi (több ezer éves) tudása arról, hogy mindannyian kilenc karaktertípus egyikeként születünk a világra és éljük le életünket.

Enneagram és vezetés – Bár a kilenc karakterből vannak olyanok, amelyek gyakrabban fordulnak elő vezetők között, alapvetően bármelyik karakterből lehet nagyon sikeres vezető. Ha megnézzük azt, hogy hogyan vezetett Steve Jobs, hogyan vezet Bill Gates, Jack Welch vagy Amencio Ortega, azt látjuk, hogy mindannyian nagyon sikeresen és eredményesen, ugyanakkor nagyon különbözően is.

Az enneagram tréning célja, hogy a résztvevők megismerjék az Enneagram rendszerét, saját karakterüket (vagy felfrissítsék ezen tudásukat), betekintést kapjanak az Enneagram vezetői alkalmazási lehetőségeibe és elkezdjék használni az Enneagramot saját vezetői stílusuk, erősségeik tudatosítására, környezetükkel, csapatukkal való kapcsolatuk jobb megértésére.

A Central European Enneagram Institue a GROW Csoport stratégiai partnere, így szeretettel ajánljuk figyelmükbe a következő képzést:

Enneagramm a vezetésben

Elméleti tréning + workshop

Az enneagram tréning témái:

  • személyes célok és motiváció megismerése
  • 9 karakter, Enneagram a vezetésben
  • a saját karakter azonosítása, személyre szabott megértése
  • vezetői helyzetek Enneagram alapú feldolgozása, az Enneagram megértés mélyítése
  • saját alkalmassági kérdések, dilemmák és lehetőségek

http://files.ceei.hu/200000014-8b0bf8c08e/700/Folyamat%C3%A1bra2.JPG

Technikai részletek

Tervezett időpontok:

  • Az Enneagram rendszere” - egynapos tréning: 2017. június 1.
  • Az Enneagram alkalmazása” - egynapos workshop: 2017. június 14.

A képzés díja: 260.000.-Ft+ÁFA/fő, ami magába foglalja a 2×1 tréning/workshop nap ellátásának költségét és a 3 egyéni beszélgetés/coaching díját.

Trénerek: Magyar Judit és dr. Eszes László

Helyszín: Mercure City Centre, 1052 Váci u. 20.

Ha kérdése van, vagy szeretne jelentkezni a képzésre, az alábbi elérhetőségeken tudja megtenni:

Sándor Orsolya
Tel.: +36 20 207-0425
e-mail: sandor.orsolya@grow-group.com

GROW_Learning_center_logo