Business English Skills Training

Business English Skills Training (BEST) – készségfejlesztés és angol nyelv tanulás egyben

A tréning célja:

A BEST egy olyan komplex képzési program, amely az angol nyelvi képességek üzleti környezetben történő hatékony felhasználását segíti elő tréning módszertannal történő tanulási élmény formájában.

business_english_skills_training_growA legtöbb idegen nyelvet használó ember számára nehézséget okoznak a nyelvi akadályok az üzleti kommunikációs helyzetekben. Ennek okai különfélék lehetnek; fakadhatnak a nem hatékony kommunikációs tapasztalatokból éppúgy, mint magából a nyelvi gátak által okozott félelmekből.

A program célja ezáltal kettős, hiszen a leggyakoribb üzleti helyzetekben alkalmazandó hatékony írásbeli és szóbeli kommunikáció technikái mellett  a résztvevők lehetőséget kapnak a nyelvi eszközök elsajátítására és intenzív gyakorlására is.

Az elméleti ismeretek így a mindennapi munka során alkalmazható gyakorlati kommunikációs eszközökkel egészülnek ki az üzleti élet különböző területeire fókuszálva.

Miért különleges a BEST?

 • A program az üzleti nyelvet felhasználó, konkrétan alkalmazható szófordulatokat tartalmazó gyakorlatokon keresztül aktivizálja a meglévő passzív szókincset.
 • A résztvevőknek lehetőségük nyílik gyakorlati tapasztalataik megosztására, így kizárólag olyan helyzetekben tanulják és gyakorolják akár már meglévő, akár a képzés során szerzett nyelvi képességeiket, amelyekkel a napi munkájuk során találkoznak vállalati környezetben.
 • A szerepjátékok által a tanulási élmény valósághű, így a résztvevők a hibázás lehetőségét egyre inkább kockázatmentesnek élik meg.
 • A résztvevőknek lehetőségük van követendő szerepmodell megfigyelésére, ezen keresztül a lehető legmagasabb szintű nyelvi készségek elsajátítására, majd a tanultak gyakorlati kipróbálására, megtapasztalására, és az egyéni tanulságok levonására.
 • A tréning módszertanú nyelvi képzési program forradalmasítja az üzleti típusú felnőtt nyelvoktatást, mivel olcsóbb, hatékonyabb, és praktikusabb időbeli ütemezésű a hagyományos nyelvóráknak

A tréning hatására a résztvevők:

 • Felismerik a leggyakrabban előforduló üzleti kommunikációs szituációkat
 • Mind írásbeli, mind szóbeli kommunikációjukban képesek lesznek a nyelvileg is leghatékonyabb kommunikációs eszközök alkalmazására
 • Valós szituációkon keresztül szereznek hosszútávon használható tudást
 • Gördülékenyen, kommunikációs gátak nélkül fognak szerepelni bármely üzleti helyzetben angolul
 • Magabiztossá válnak a nemzetközi környezetben is.

Kiknek ajánljuk?

 • mindazoknak, akiknek gyakran kell használniuk az angol nyelvet munkájuk során
 • mindazoknak, akiknek fontos, hogy az üzleti életben (tárgyalásokon, vitahelyzetben, prezentáció alkalmával, stb) leggyakrabban használt és a helyzethez leginkább illő angol kifejlezéskészlettel, szókinccsel és szakmai háttér tudással(pl: tárgyalástechnikai ismeretek, hatékony prezentációs készségek, stb.) is rendelkezzenek
 • mindazoknak, akik magabiztosságot szeretnének szerezni mind az angol nyelvű üzleti helyzeteikben történő írásbeli és szóbeli kommunikációban mind pedig az üzleti helyzeteken kívüli, informális élethelyzetekben is(pl: üzleti ebéd, közös utazás, “small talk” helyzetek).

Technikai részletek:

A képzés helyszíne:

1037 Budapest, Montevideo u. 2./c., GROW Tréningterem

A tréning időpontjai:

a résztvevők igényei alapján szervezzük

A 3 napos képzés részvételi díja:

170.000.-Ft +ÁFA/fő, ami tartalmazza a képzést, az oktatási anyagokat, a helyszín és ellátás költségeit.

Kedvezmény:

Ha egy cégtől legalább 2 fő regisztrál a képzésre, 10.000.-Ft+ÁFA/fő kedvezményt adunk!

További információ a képzésről:

Sándor Orsolya
Tel.: +36 1 487-9075
e-mail: sandor.orsolya@grow-group.com