Miért a GROW?

MERT az üzleti eredményességet és növekedést szem előtt tartó, komplex, mégis könnyen érthető, akkreditált fejlesztési programokkal dolgozunk.

MERT nemcsak egyéneket, csoportokat vagy szervezeti egységeket, de az egész szervezet teljesítményét érintő változásokat támogatunk.

MERT Magyarország egyik piacvezető szervezetfejlesztő tréningcége vagyunk
A Budapest Business Journal évente kiadott Book of List rangsora a GROW-t már több éve a hazai Top 2-ben tartja számon a hazai szervezetfejlesztési- és tréningcégek között.

MERT 20 sikeres év van mögöttünk. Business Superbrands díj, Az Év Szervezetfejlesztési Projektje Díj, Az Év Partnere cím birtokosa.
Cégcsoportunk az elmúlt 20 évben szinte minden iparágban szerzett referenciát fejlesztési szolgáltatásaival. Legnagyobb partnereinkkel több éve folyamatosan együttműködünk.
2012-ben elnyertük az Év Szervezetfejlesztési Projektje Díjat. 2010-ben a Generali-Providencia Az Év Partnere díjjal ismerte el az együttműködést a GROW Csoporttal. 2009-ben Business Superbrands díjjal jutalmazták cégcsoportunkat.

MERT a csapatunk több mint 40 tapasztalt és elkötelezett szakemberből áll.
A GROW Csoport szakemberei egységes alapelvekkel rendelkeznek, azonos értékeket tekintenek fontosnak, mégis kicsit mindenki más. Sokszínű tudásbázis, mindenki egy-egy terület specialistájaként támogatja a fejlesztési folyamatokat. A GROW Csoport felkészült trénerei és tanácsadói stabil szakmai hátteret és több párhuzamos csoport esetén is azonos minőséget nyújtanak fejlesztési programjai megvalósításában.

MERT otthon vagyunk a világban.
Több nemzetközi képzési know-how birtokában és nemzetközi tréningcégek hazai képviseleteként széleskörű és világszínvonalú fejlesztési megoldásokkal tudjuk kiszolgálni partnereink igényeit. Külföldi trénereink segítségével határokon átnyúló projektekben is képesek vagyunk megbízásokat teljesíteni.

MERT a KKV-k is fontosak nekünk
Célunk, hogy a hazai kis- és középvállalati szektor fejlődését is támogatni tudjuk, így képzési és szervezetfejlesztési szolgáltatásainkat elérhetővé tettük a KKV-k számára is változatlan szakemberi háttérrel, ugyanakkor a KKV-k számára elérhető feltételekkel.

MERT tréningtermünk is van
A GROW Csoport irodájához tartozik egy 50 m²-es tréningterem, amely kiváló tréninghelyszínként szolgálhat, így a megrendelőnk helyszínnel kapcsolatos költségei jelentősen csökkenthetők.

MERT folyamatos innoválunk, fejlődünk és növünk.
A GROW Innovációs blogján megtalálja legújabb fejlesztéseinket, piaci innovációinkat: http://grow-innovation