A GROW-ról

Miért a GROW?

MERT  az üzleti eredményességet és  fenntarthatóságot szem előtt tartó, valós értéket teremtő, integrált fejlesztési megoldásokat hozunk létre.

MERT 20 év szakmai tapasztalatot és saját fejlesztést ötvözünk élenjáró nemzetközi, innovatív módszerekkel – a legmagasabb minőség érdekében.

MERT partnereikkel való közös munkánk kivívta a Business Superbrands díj, Az Év Szervezetfejlesztési Projektje Díj, Az Év Partnere cím elismeréseket.

MERT hazai és nemzetközi akkreditációink révén minősített szakemberekkel, illetve igény szerint minősített belső szakember képzéssel támogatjuk partnereinket.

MERT miután felmérték szakmai felkészültségünket, nemzetközileg elismert szolgáltató partnereink kizárólagos magyarországi vagy CEE képviseletként bíznak ránk tudást és szakértelmet.

MERT több, mint 30 fős csapatunk széles szakmai, nemzetközi és iparági háttérrel rendelkező szakemberekből áll.

 

Fejlesztésünk filozófiája

„We GROW your opportunity” – szervezeteket fejlesztünk!

Partnereinkkel közösen, kitartóan, szenvedélyesen és értékorientáltan dolgozunk a legjobb megoldáson.

Mindvégig arra törekszünk, hogy a kívánt fejlesztési cél vagy stratégia a lehető leghatékonyabban, vállalati kultúrával és értékekkel összhangban kerüljön megvalósításra.

Miben hiszünk mi a GROW Csoportnál?

Talán meglepő lesz a válasz: mindenki egy kicsit másban. Sok megközelítést és tapasztalatot ötvözünk egy-egy sikeres megoldás kapcsán. Hiszen a tanításban és tanulásban nincsenek biztos utak, kész válaszok. Ami közös bennünk, az a fejlődésbe és tanulásba vetett töretlen hit.

Az irány egy, megközelítésünk viszont mindig sokszínű:

Hiszünk abban, hogy nincsenek kész válaszok.

Minden egyén és minden szervezet egyedi megközelítést kíván.

Minden szervezet és egyén a saját fejlődési útját járja.

Egy hatékony fejlesztési programnak több tényezőre, komplex módon, együttesen kell hatnia.

Kiemelkedően fontos, hogy egy megoldás a vállalati elvárásokkal összhangban fejlessze a vállalati folyamatokat, a tulajdonosi szemléletet, a vállalati kultúrát, a hatékony munkavégzéshez szükséges kompetenciákat; ezzel párhuzamosan pedig növelje a motivációt, és nyitottá tegye a munkatársakat a változásra és proaktív változtatásra, a fejlődésre, a minőségi javulásra. Ezt az optimális állapotot igyekszünk minden esetben a legjobban közelíteni.

A munkatársak megfelelő szerepvállalása, a jó együttműködés, a kezdeményező képesség eredményeként pedig egy szervezet a kreatív, elkötelezett együttműködés színtere lehet. Ez megsokszorozhatja a szervezeti hatékonyságot, növelheti a változáskezelési képességet és rugalmasságot, illetve segíti a vállalatot abban, hogy minél gyorsabban alkalmazkodjon, vagy adott esetben elébe menjen a környezeti és piaci változásoknak.