GROW BlogFeliratkozás

20 évesek lettünk! A GROW innovatív sikertermékei

A GROW Csoport idén 20 éves.  20 éve dolgozunk a magyar piacon a legkülönbözőbb iparágak vállalatainak szervezetfejlesztő partnereként. Megbízóink, felismerve a saját szervezetük előtt álló kihívásokat, jellemzően magas színvonalú, tapasztalt szakmai partnert látnak és keresnek bennünk, aki képes a stratégia implementációval járó komplex változásokat kívülről felmérni, megérteni, majd az egész folyamatot, kívülről vagy a szervezet […]

2020 visual GROW20YearsGrowA GROW Csoport idén 20 éves.  20 éve dolgozunk a magyar piacon a legkülönbözőbb iparágak vállalatainak szervezetfejlesztő partnereként. Megbízóink, felismerve a saját szervezetük előtt álló kihívásokat, jellemzően magas színvonalú, tapasztalt szakmai partnert látnak és keresnek bennünk, aki képes a stratégia implementációval járó komplex változásokat kívülről felmérni, megérteni, majd az egész folyamatot, kívülről vagy a szervezet részeként, facilitálással, a hiányzó szervezeti és egyéni készségekkel és/vagy tudással, változásmenedzsmenttel támogatni.

Mi a szervezetfejlesztés, a stratégia implementáció területén 20 éve dolgozunk az éleslátás, a szakmai igényesség és az intervenciók pontosságának javításán. 20 éve folyamatosan fejlesztünk, újabb és újabb megoldásokkal, megközelítésekkel gazdagítjuk a szakmát hazai és nemzetközi vonalon.

Módszertanokat fejlesztünk, vagy gazdagítunk. A coaching, a csapatépítés, az eLearning, az értékesítés, számos képzés, a kommunikáció, az üzleti intelligencia, a változásmenedzsment és a vezetésfejlesztés témaköreiben kínáljuk újdonságainkat vagy legsikeresebb termékeinket és szolgáltatásainkat e blog bejegyzésben.

Az alant látható sikertermékeink és újdonságok bármelyikről szívesen ülünk le egy kávé mellett bővebben is mesélni. Kívánjuk, hogy vállalkozása és kollégái még eredményesebbek legyenek egyénileg és szervezetileg is az itt bemutatott módszerek használatával!

Értékesítés

eLearning

Képzések

Kommunikáció

Változásmenedzsment

Vezetésfejlesztés

 Önismeret és személyiség-fejlesztés

Coaching

Üzleti stratégia és fejlesztés